USP Vastgoed verwerft positie in Langedijk

USP Vastgoed bv is voornemens om 56 grondgebonden woningen in de gemeente Langedijk te ontwikkelen en te realiseren. Burgemeester en Wethouders van de gemeente Langedijk hebben op 20 maart 2018 daarvoor hun goedkeuring verleend. De daadwerkelijke effectuering hiervan zal in mei 2018 plaatsvinden.

Frank Nannings, directeur USP Vastgoed, is bijzonder verheugd over deze ontwikkelpositie in het plangebied Westerdel. Het project bestaat uit 2 bouwfasen: ieder 28 eenheden waarvan de verkoop van de eerste fase start in mei 2019. Deze fase bestaat uit 10 tweekappers en 18 rijenwoningen.

De meeste tweekappers grenzen aan doorgaand vaarwater met een tuin op het westen, kaveloppervlakte variërend van 290 m² tot 325 m² groot. De exclusieve architectuur met meer dan 80 verschillende optiemogelijkheden wordt verzorgd door Bijl Architecten B.V. uit Utrecht.

Alle woningen worden zeer duurzaam ontwikkeld en worden aangesloten op het warmtenet van HVC, wat fossiele brandstof(gas) voor verwarming overbodig maakt. De ontwikkellocatie ligt op circa 900 meter van het overdekte winkelcentrum. De verkoop van het project is in handen van De Ridder makelaars in Broek op Langedijk.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Langedijk? Maak dan uw interesse alvast kenbaar door het contactformulier op de USP Vastgoed website in te vullen. Wij voegen uw gegevens dan toe aan ons bestand en informeren u over de ontwikkelingen van dit plan in Langedijk.

Deel dit nieuwsbericht met anderen op social media:

Top