Unieke ontwikkeling: 25 vrije sector huurwoningen in West-Friesland

Op vrijdag 16 februari jongstleden ondertekenden Marcel Lub van Aannemingsbedrijf Kuin, Joan Glazema van Credit Linked Beheer B.V. en Frank Nannings van USP Vastgoed het contract voor het realiseren van 14 vrije sector huurwoningen van het plan Mantelhof, fase 2, te Andijk. Buiten de 14 vrije sector huurwoningen zal Credit Linked Beheer B.V. ook 11 woningen afnemen in het plan Heerenweide in Spanbroek. Dit project van ontwikkelingscombinatie USP-Klok wordt ook door Aannemingsbedrijf Kuin gebouwd. De planning is om rond de bouwvak te starten met de bouw van deze woningen. Credit Linked Beheer B.V. koopt de woningen in deze projecten voor haar Huurwoningen Nederland Fonds.

De bouwrijp werkzaamheden van plan Mantelhof, fase 2, zijn gestart en wij verwachten dit circa eind maart af te ronden. Medio april kan Aannemingsbedrijf Kuin vervolgens starten met de bouw van de laatste 8 woningen van fase 1 en de 14 woningen van Credit Linked Beheer B.V. in fase 2.

Verkoop kavels fase 2
De verkoop van de laatste 25 kavels in fase 2 van plan Mantelhof is recentelijk gestart. Op dit moment zijn wij tevreden over de animo voor de kavels. Er zijn echter nog diverse mogelijkheden om een vrijstaande villa gelegen aan het water te realiseren in dit ruim opgezette plan. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact op met één van de verkopende makelaars.

Deel dit nieuwsbericht met anderen op social media:

Top