Wonen in Langedijk

Status:
In verkoop
Omvang:
28
Plan:
Langedijk
Architect:
Bijl Architecten, Utrecht
Locatie:
Langedijk

De verkoop van “Wonen in Langedijk” in de gemeente Langedijk is reeds gestart!

De website: www.woneninlangedijk.nl is online. Hier kunt u veel informatie vinden en tevens uw voorkeur voor een woningtype kenbaar maken. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 17 mei, 12:00 uur.

Het plan omvat royale hoekwoningen en riante twee-onder-één-kapwoningen die allemaal prachtig zijn gelegen in het ruim opgezette plan met veel groen en water.

De meeste twee-onder-één-kapwoningen grenzen aan doorgaand vaarwater met een tuin op het westen, kaveloppervlakte variërend van 259 m² tot 387 m² groot. De exclusieve architectuur met meer dan 80 verschillende optiemogelijkheden wordt verzorgd door Bijl Architecten B.V. uit Utrecht.

Alle woningen worden zeer duurzaam ontwikkeld en worden aangesloten op het warmtenet van HVC, wat fossiele brandstof(gas) voor verwarming overbodig maakt. De ontwikkellocatie ligt op circa 900 meter van het overdekte winkelcentrum.

Indien uw interesse is gewekt, verwijzen wij u graag naar Van de Ridder makelaars in Broek op Langedijk die de verkoop van het project in handen heeft.

Deel dit project met anderen op social media:

Gerelateerde projecten:


Top