Nieuwsoverzicht

Laatste vrije kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognum

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognum. Pak deze laatste kans en laat uw droomvilla bouwen op een kavel van maar liefst 1.070 m2 aan het water! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectmakelaar Rob Taams.  06-30 48 26 48

23
apr
Lees
verder

Uw droomvilla bouwen in plan Mantelhof te Andijk

Uniek, landelijk en vrijstaand wonen? Dat kan in plan Mantelhof in Andijk! Kijk voor alle informatie op de website van Mantelhof. U kunt zelf uw droomvilla laten ontwerpen of een keuze maken uit een van de vier villatypen die wij samen met Bouwbedrijf Hof hebben ontworpen. Voor de uitgebreide verkoopdocumentatie kunt u contact opnemen met Groot en Nieuweboer Makelaardij, Van Overbeek Makelaars of Kwantes Makelaardij.  

18
apr
Lees
verder

Fase 1 plan Mantelhof te Andijk binnenkort gereed

De laatste 8 woningen van fase 1 van plan Mantelhof in Andijk, welke gerealiseerd zijn door Aannemingsbedrijf J.Th. Kuin, zijn nagenoeg gereed om opgeleverd te worden. Schadenberg Infra is reeds gestart met het woonrijp maken. Zij hebben het trottoir en de parkeerplaatsen voor de woningen aangebracht. Tevens is de tijdelijke bouwweg omgezet naar de definitieve rijweg. De planning is om de fiets-/loopbrug in mei te plaatsen en dan is fase 1 afgerond.  

15
apr
Lees
verder

Nog een aantal kavels beschikbaar op Bedrijventerrein Zuiderkogge 4B, Hem

Op deze plek ontwikkelt USP Vastgoed samen met de gemeente Drechterland de laatste uitbreidingsfase van bedrijventerrein Zuiderkogge; naast het bestaande bedrijventerrein. Begin dit jaar hebben we twee kavels overgedragen aan Westfriese ondernemers die hun bedrijfsvoering gaan uitbreiden, starten of voortzetten in een nieuw pand. Op 16 maart jongstleden is het nieuwe pand van Meissen Techniek officieel geopend. Van harte gefeliciteerd! Wij wensen hen veel succes op deze nieuwe locatie. Ook Jongejans Haarwerk betrok onlangs een fonkelnieuw bedrijfspand waar zij naar…

28
mrt
Lees
verder

Afrondingsfase verkoopdocumentatie Wonen in Langedijk

USP Vastgoed bv is in de afrondingsfase van de verkoopdocumentatie voor de woningen in het project Wonen in Langedijk. De woningen, van middenwoning tot rijke twee-onder-één-kapwoning aan het water, zijn ontworpen door Bijl Architecten uit Utrecht. Nieuwsgierig? Kijk op onze promotiewebsite woneninlangedijk.nl waar u tevens een promofilm kunt zien. Benieuwd naar het project Wonen in Langedijk? Meld u aan via woneninlangedijk voor de nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte over de start van de verkoop.

26
feb
Lees
verder
Meer berichten
Loading Meer berichten worden geladen...
Top