Nieuwsoverzicht

Kerstvakantie van 24 december 2018 t/m 4 januari 2019

USP Vastgoed heeft 2 weken kerstvakantie. Op vrijdag 21 december 2018 zijn wij vanaf 17.00 uur gesloten. Maandag 07 januari 2019 zijn wij vanaf 08.00 uur weer bereikbaar. Voor calamiteiten kunt u ons op werkdagen tussen 10:00 en 11:00 uur bereiken op onderstaand telefoonnummer: Frank Nannings, tel: 06 29 04 26 79 Wij wensen iedereen namens de directie en medewerkers fijne feestdagen en een heel goed 2019!

18
dec
Lees
verder

Laatste seriematige woning opgeleverd

Mijlpaal plan Bloesemgaerde  Op vrijdag 16 november was het zover…de állerlaatste seriematige woning van plan Bloesemgaerde te Wognum werd opgeleverd. Dit mag met recht een mijlpaal genoemd worden.  Jaren zijn voorbij gegleden voordat de bloeiende en multifunctionele wijk Bloesemgaerde eindelijk gebouwd kon worden, dit ging namelijk niet zonder slag of stoot. Al in 2006 was gestart met de ontwikkeling van dit plan welke de bouwcrisis en vele procedures overleefde om uiteindelijk tot verkoop te komen in 2009. De woningen werden…

10
dec
Lees
verder

Nog een paar bedrijfskavels en woon-werkkavels te koop op bedrijventerrein Zuiderkogge te Hem

Samen met de gemeente Drechterland ontwikkelt USP Vastgoed de laatste uitbreidingsfase van bedrijventerrein Zuiderkogge. Pal naast het bestaande bedrijventerrein Zuiderkogge fase 1 t/m 4a. Fase 4b biedt plaats aan tien tot twaalf bedrijven. Naast bedrijfskavels zijn er ook twee kavels te koop die geschikt zijn voor wonen en werken tegelijk. Gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de Koggeweg. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website

27
nov
Lees
verder

Bouwbedrijf Hof start met bouw van de eerste villa’s in plan Mantelhof te Andijk

Uniek, landelijk en vrijstaand wonen? Dat kan in plan Mantelhof in Andijk! Kijk voor alle informatie op de website van Mantelhof. U kunt zelf uw droomvilla laten ontwerpen of een keuze maken uit een van de vier villatypen die wij samen met Bouwbedrijf Hof hebben ontworpen. Voor de uitgebreide verkoopdocumentatie kunt u contact opnemen met Groot en Nieuweboer Makelaardij, Van Overbeek Makelaars of Kwantes Makelaardij.            

21
nov
Lees
verder

Hoogste punt bereikt op plan Bosrand te Lelystad

De bouw rond het project Bosrand te Lelystad loopt voorspoedig. Inmiddels heeft aannemingsbedrijf Kuin de prefab kap bij de eerste woningen geplaatst en is het metselwerk van de gevels nagenoeg gereed. Zodra de woningen wind – en waterdicht zijn, kan de afbouw binnen van start gaan.

12
nov
Lees
verder
Meer berichten
Loading Meer berichten worden geladen...
Top