Feestelijke paalviering Bosrand Lelystad

Maandag 7 mei jongstleden was voor alle kopers van de 12 twee-onder-één-kapwoningen in plan Bosrand Lelystad een zeer speciale dag. Rond 16.30 uur heeft de wethouder Ruimtelijke ontwikkeling, Grondbedrijf en Verkeer van de gemeente Lelystad, Ed Rentenaar, samen met de kopers van bouwnummer 10 met het slaan van de “feestelijke paal” officieel het startsein gegeven aan de bouw van de woningen aan de Karveel 42. Voordat de paal de grond ingeslagen werd, hebben de kopers van het betreffende bouwnummer met stoepkrijt een persoonlijke boodschap op de heipaal geschreven.

De woningen zijn door USP Vastgoed bv ontwikkeld en worden gerealiseerd door Aannemingsbedrijf Kuin. Aansluitend was er in het clubhuis van Golfclub Flevoland in Lelystad een informeel samenzijn georganiseerd. Een mooie gelegenheid waar Frank Nannings, directeur van USP Vastgoed bv een kort woordje heeft gedaan. De kopers hebben tijdens dit samenzijn op een plezierige manier kennisgemaakt met hun naaste buren. Het was voor alle partijen een zeer geslaagde middag.

Noot: Op de foto staan Wethouder Ed Rentenaar van gemeente Lelystad en de familie Keegstra van bouwnummer 10. De foto is gemaakt door Fotostudio Wierd.

 

Deel dit nieuwsbericht met anderen op social media:

Top