Dynamische presentatie op Horizon College

Onlangs brachten onze projectmanager Valerie Boots en stagiair Mike Disseldorp een bezoek aan het Horizon College in Hoorn. Hier gaven zij een dynamische presentatie aan de tweedejaars bouwkunde studenten. Stagiair Tim Kuiper zorgde dat er een dijk van een presentatie werd opgesteld, waarin meerdere onderwerpen aan bod kwamen. Zo werd onder andere uitgelicht wat de term projectontwikkelaar betekent en wat USP Vastgoed bv precies doet.

Ook werd behandeld welke partijen er bij het gehele proces van projectontwikkeling komen kijken en in welke fasen bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd. De leerlingen waren ontzettend enthousiast en hebben de presentatie dan ook als enorm leerzaam ervaren! Ook lieten zij weten dat zij nu een helder beeld hebben over het reilen en zeilen in de wereld van projectontwikkeling. Een aantal leerlingen wil zelfs doorstuderen voor het vak van ontwikkelaar!

USP Vastgoed bv is op zoek naar een nieuwe stagiair!

Bekijk hier de volledige functieomschrijving en stuur een bericht naar info@uspbv.nl om jouw interesse kenbaar te maken.

 

Deel dit nieuwsbericht met anderen op social media:

Top