Binnenkort in de verkoop plan “Wonen in Langedijk”

USP Vastgoed bv start binnenkort met de verkoop van de woningen, het project “Wonen in Langedijk” in de gemeente Langedijk.

Het project bestaat uit 2 bouwfasen: ieder 28 eenheden waarvan de verkoop van de eerste fase in maart 2019 start. Deze fase bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen, 10 middenwoningen en 8 hoekwoningen.

De meeste twee-onder-één-kapwoningen grenzen aan doorgaand vaarwater met een tuin op het westen, kaveloppervlakte variërend van 259 m² tot 387 m² groot. De exclusieve architectuur met meer dan 80 verschillende optiemogelijkheden wordt verzorgd door Bijl Architecten B.V. uit Utrecht.

Alle woningen worden zeer duurzaam ontwikkeld en worden aangesloten op het warmtenet van HVC, wat fossiele brandstof(gas) voor verwarming overbodig maakt. De ontwikkellocatie ligt op circa 900 meter van het overdekte winkelcentrum.  Indien uw belangstelling is gewekt, kunt u zich als geïnteresseerde opgeven bij Van de Ridder makelaars in Broek op Langedijk die de verkoop van het project in handen heeft.

Ook is het mogelijk u op te geven als geïnteresseerde via onze promotiewebsite www.woneninlangedijk.nl. U wordt dan per e-mail op de hoogte gehouden wanneer er nieuws is over dit mooie project.

Deel dit nieuwsbericht met anderen op social media:

Top