Nieuwsoverzicht

Uitzending TV Noord-Holland inzake Buitenvaert

Op vrijdag 6 april 2018 heeft TV Noord-Holland een interview met Theo Groot van de Dorpsraad in Schagerbrug uitgezonden inzake plan Buitenvaert. Klik hier om het intverview te bekijken.

09
apr
Lees
verder

Bouwrijp maken gereed plan Schuitvaerder, Onderdijk

Tijdens de wintermaanden heeft Schadenberg voor USP Vastgoed het bouwrijp maken afgerond: de sloten, duiker, beschoeiingen, nutstracé en bouwweg zijn aangelegd. Er is reeds begonnen met het uitgraven van de bouwputten van de woningen, waarna de piketpalen voor de heier geplaatst kunnen worden. De nutsbedrijven starten begin april met het aanleggen van het hoofdtracé. Heiwerkzaamheden Direct na de Paasdagen gaat aannemer Kuin starten met de heiwerkzaamheden. Alle materialen zijn ingekocht en de bouw kan van start gaan.

03
apr
Lees
verder

Voortgang bouwrijp maken plan Mantelhof, Andijk

De bouwrijp werkzaamheden van het plan Mantelhof te Andijk verlopen voorspoedig. Op dit moment is het eerste gedeelte van de bouwweg aangelegd en inmiddels zijn de voorbereidingen getroffen voor het aanleggen van het toekomstige riool in het tweede gedeelte. Medio april start Aannemingsbedrijf Kuin bv met de heiwerkzaamheden van de 8 woningen in fase 1 en de 14 woningen in fase 2.

26
mrt
Lees
verder

USP Vastgoed verwerft positie in Langedijk

USP Vastgoed bv is voornemens om 56 grondgebonden woningen in de gemeente Langedijk te ontwikkelen en te realiseren. Burgemeester en Wethouders van de gemeente Langedijk hebben op 20 maart 2018 daarvoor hun goedkeuring verleend. De daadwerkelijke effectuering hiervan zal in mei 2018 plaatsvinden. Frank Nannings, directeur USP Vastgoed, is bijzonder verheugd over deze ontwikkelpositie in het plangebied Westerdel. Het project bestaat uit 2 bouwfasen: ieder 28 eenheden waarvan de verkoop van de eerste fase start in mei 2019. Deze fase…

22
mrt
Lees
verder

Voorspoedig verloop bouwrijp maken plan Bosrand te Lelystad

Op 5 maart jongstleden is gestart met het bouwrijp maken van het plan Bosrand te Lelystad. Inmiddels is het terrein vrij gemaakt van de bestaande opstallen, alsmede de verharding die op het gehele terrein aanwezig was. Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor het aanleggen van het toekomstige riool en het wegentraject. Medio mei start Aannemingsbedrijf Kuin bv met de heiwerkzaamheden.

20
mrt
Lees
verder
Meer berichten
Loading Meer berichten worden geladen...
Top